Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten blog mi nic nedal. Omílání několikrát omletého. :-/

0 1
možnosti

Já myslím že je položilo přikázané zahalování ;-D

0 0
možnosti

Tady jsem, jen nemám čas o každé pomoci psát na net. To si schovam na memoary, až bude po všem.

1 0
možnosti

Jak ze sebe udělat hlupáka. Přečtěte si článek o tom, jak se vyjádřila AČR k záložákům. Pak si uvědomte, jaký v zemi panuje stav a položte si otázku, zda skutečně může jakási domobrana (poldu by chtěla) pomáhat. Také se zeptejte svého bruselského JÁ, zda má smysl vyzývat k návštěvě českých turistických míst, když je vše zavřeno. A až si odpovíte tak třeba už ani nebudete psát :))

1 0
možnosti

A kdepak jsou všechna sluníčka a aktivisti? Většina zalezlá u rodičů, protože sociální studia mají nucené prázdniny a praktické věci jako šít roušky nezvládnou....

11 2
možnosti

J72a65n 87D72ě46d

23. 3. 2020 18:25

Víte, možná by stálo za to si nejprve definovat toho „vlastence“. Možná máte na mysli tu hrstku „uniformovaných“ následovníků národního socialismu. Kolik jich asi je? Protože pokud máte namysli ty, kteří mají rádi své kořeny, mají vztah k místu kde se narodili, kde žijí i ten mnohými proklínaný způsob života, kde žena je ženou, muž mužem, živobytí se obstarává prací všichni si přejí, aby jim do jejich života někdo nestrkal nos, tak ti všichni teď namnoze šijí roušky, obstarávají nákupy přinejmenším svým prarodičům, když ne ostatním, svoji pomoc houfně nabízejí sousedům a to vše i přesto, že na rozdíl od mnoha lepších a vzdělanějších „světáků“ chodí normálně, nebo přinejmenším v omezené míře – leč přesto do práce.

Pravda neslyšíte o nich, protože to není zajímavé a mediálně vděčné.

A tak se zbývá jen ptát, kam se poděli progresivní socialisté z Brusele s jejich nařízením na všechno. Nějak nám ustali chodit z Brusele pšouky. Snad jen Von der Leyen nám kázala otevřít hranice a peskovala národní vlády za snahu omezit pohyb osob tak, aby se zabránilo šíření Wuchanské chřipky.

15 0
možnosti

Tím posledním odstavcem se ale velmi mýlíte. Evropský parlament navrhl usnesení, aby 27. květen byl vyhlášen Evropským dnem optimismu. Tímto rozhodným krokem zasadili koronaviru a popleteným vlastencům drtivý úder;-D

4 0
možnosti

divadelníka, který nedokázal ovládnout své emoce

To ho jako omlouváte??? Jako že chybyčka omluvil se jedeme dál. Tento exot v době kdy Itálie hlásí 160 mrtvých a státy zavírají hranice tak tento gigant mluví o lehké chřipce. A dobře ještě teď by se asi dalo přimhouřit oko. Ale on postoupí ještě o level výše a naznačuje že povyk kvůli koronaviru je namířen proti němu respektive divadlu. To opravdu není omyl z ranku spletl jsem se to je blábol opilého analfabeta bez vzdělání. Stejně jako předsedkyně EK Urshula co kritizovala zavírání hranic a pak se omlouvala. V tu dobu měli všichni stejné informace a pokud je někdo vyhodnotil jako Hrušínský tak je to hlupák.

18 0
možnosti

D75a26v98i94d 57V35á21v62r41a

23. 3. 2020 14:55

Neuvěřitelná slátanina tento článek.

17 0
možnosti

Třeba chodí normálně do práce, aby dál bylo v obchodech co koupit, co jíst a čím svítit. Úplně stejně jako ti druzí. Nikdy nevíte, stejně jako nevíte, jestli to nebyl i někdo z těch vašich "vlastenců", kdo vám loni přispěl na ten elektrický vozík a vy byste je tím, místo poděkování, vlastně urážel. Úpně stejně jako to kritizujete u Zemana.

9 0
možnosti

M26i15l71a20n 10V26i21k

23. 3. 2020 14:08

"Kdepak jsou ti vlastenci, co se nimi stalo... "- nešlo by to přeložit do češtiny??;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsem člověk zajímající se o vše, co nás obklopuje.

Seznam rubrik