Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J97a54n 71H25y25n28e35k

9. 11. 2017 13:13

Tady nejde o text písně. Tady jde o něco jiného. O to, že někdo narušil akci, i když s ní nemusel souhlasit. Ono je to o slušnosti a také o svobodě. Tento typ svobody konkrétního občana je dost prazvláštní, když chce omezovat svobodu druhého, potažmo skupiny lidí. Jestliže paní Jandová souhlasí t tímto postupem, tak je to minimálně dost nekorektní. Jen na závěr. Každý má možnost vyjádřit svůj názor veřejně, ale nesmí omezovat ty druhé. Pak je to o něčem jiném.

5 7
možnosti
BM

Jak jsem již napsal níže. Za předchozích prezidentů by k tomu nedošlo.... V,.Havel by si jí i dokonce zazpíval...

10 1
možnosti
VV

Musite se smirit s tim, ze Milos Zeman Nikdy nebyl, neni a nebude mit kvality Vaclava Havla.

Ja si nikdy nevsiml, ze by pri projevech Vaclava Havla prijezdy na namesti na kterem mluvil bylo zataraseno hasicskymi auty a strechy prilehlych domu se hemzily ostrelovaci.

15 2
možnosti
SB

Samozřejmě že Zeman je mnohem kvalitnější prezident, než byl Havel.

4 12
možnosti
Foto

Karma Bedřichu, a současně i souhlas s paní Jandovou, že prostě někteří nepochopí.....

13 0
možnosti
SB

Těmi, kdo nepochopí jste vy a vám podobní lidé.

Vy nepochopíte, že to vaši miláčkové, kterým fandíte vy, jsou stejní kariéristé jako ti politici, proti nimž se vyhrazujete.

Slíbí vám pravdu, lásku a podobné věci, které bych samozřejmě i já bral všemi deseti, kdyby byly realizovatelné na celospolečenské úrovni, ale které jsou dosažitelné pouze v úzké skupině lidí, kteří se navzájem dobře znají.

Oni vám je slíbí na celospolečenské úrovni, ale až je zvolíte, tak na vás budou totálně kašlat.

3 8
možnosti
OK

O44t92a 73K31i12n54c

9. 11. 2017 12:51

Béďo, souhlasím, ode mne karma.R^

8 0
možnosti
Foto

K tomu se nedá dodat jen to, že máte naprostou pravdu a ode mě karmu. Že to zlehčují lidé jako Salajka, Havránek nebo Beneš, s tím se musí počítat. Dorazí další.

14 2
možnosti
SB

Sněte si o ideální společnosti, paní Jandová.

Takoví snílci, jako jste vy, udělali škody mnohem více, než si umíte představit.

A skuteční šíbři, skuteční bezpáteřníci se díky takovým lidem, jako jste vy, dostanou nahoru. neustále vám budou vykládat idealistické pohádky, vy jim budete aplaudovat a ani si nebudete uvědomovat, jakému zlu sloužíte.

3 7
možnosti
Foto

Já mám jasno: v druhém kole prezidentské volby hlas komukoliv jen ne Zemanovi. Nic horšího než dnes na Hradě sedět (ležet) nemůže.

10 4
možnosti
KJ

Pozor na svá slova, především na ta, že nemůže být hůře....vždycky může být hůř...

5 0
možnosti
SB

Jestliže odpluje tenhle mrak, připluje jiný.

Věční čekatelé zázraku, že někdy nastane doba, kdy zloba, závist, zášť, strach a svár pominou, udělali více škody než otevření lumpové.

Před nezakrytým lumpem si lidé dávají pozor, ale kazatelům nenaplnitelných ideálů mnozí lidé aplaudují.

V očekávání ideální společnosti podporovali komunisty, kteří ideál slibovali. Pak v očekávání spravedlivé společnosti zvolili Hitlera. A nyní v očekávání spravedlivé společnosti posílají do kopřiv celou Evropu.

K textu Modlitby pro Martu bychom měli přistupovat jako k pohádkám: Těmi se také sentimentálně odreagováváme, ale zavřeme knihu nebo vypneme televizi a víme, že vodníci neexistují. Stejně tak bychom měli vědět, že zloba, závist, zášť, strach a svár nepominou nikdy. Tyto lidské vlastnosti jsou zcela nezávislé na společenském systému, na náboženství, na typu civilizace apod. Závidí si lidé na rovníku i za polárním kruhem, nenáviděli se lidé v době kamenné i v době, kdy Armstrong chodil po měsíci.

6 6
možnosti
VF

Myslím, že nejde o rozbor písně, ale o zásah proti ní.

10 0
možnosti
Foto

R^ Jedno oku nezůstalo suché. Smíchy. Ale snaha se cení, často pak i se zuby poštěkávajích, plných pravdy a lásky, i kdby jí měli prosadit svou nenávistí;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsem člověk zajímající se o vše, co nás obklopuje.

Seznam rubrik