Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte. Já znám spoustu lidí, kteří znají historii, četli kde co a podobně. A prodali by vlast za pár stříbrných z Bruselu bez mrknutí oka. Oni totiž neznají pojem "prodat duši".

0 0
možnosti
Foto

A nezapomeňte na ty, co ji prodali SSSR. Což bylo poněkud horší, pro Vás možná ne.

2 0
možnosti

J96i10r10i 41T31i76c43h80y

25. 4. 2019 18:58

Pane Marjanko, uvedl jste nekolik prikladu nasi slavne historie. Jsou dnes ale takovi, kteri by chteli nasi historii zlehcovat, ba hure, pokrivovat, Jsou i uz takovi, kteri by snad ani nechteli byt Cechy, stacilo by jim byt "Evropany"!

3 0
možnosti

Zapomněl jste ještě zmínit dva velikány, bratry Konstantina (Cyril) a Metoděje. Každý člověk nemůže znát celou naši historii, ale to neznamená že nemá rád svojí zemi a o její ochraně mluví. To třískání v hruď, je od vás už navíc. Vyjádřit svůj názor v klidu, na to mají Okamurovci právo.

1 0
možnosti

Příliv uprchlíků do Evropy slábne a k nám už zejména nikdo z nich nechce, všichni chtějí do Německa, tak k čemu ten povyk? Okamura potřebuje zvednout preference?

6 5
možnosti

Nevzdělaní nacionalisté budou mít projevy a koncert, vzdělaní demokraté pak na druhé části náměstí "Hlukovou olympiádu" sestávající z třískání do čehokoli, co dělá randál. Ale všechna čest, křičet určitě nebudou!

6 0
možnosti

Tak s tím nesouhlasím.... Máme (pořád ještě) demokracii. To je špatně a akorát to vyvolá konflikty...

A netvrdím, že na jedné straně jsou VŠICHNI nevzdělaní a na druhé straně VŠICHNI moudří...

3 0
možnosti

J24a43k17u25b 35Š78o96l16c

25. 4. 2019 13:26

Mám-li mluvit za sebe, nejde mi ani tak o zachování tradic, zvyků atd., jako spíš o zachování našeho stylu života. To znamená základní evropské hodnoty - rovnost pohlaví, tolerance menšin, bezpečnost, "právo a pořádek" atd.

Nechápu, jak můžou v Evropě dostávat azyl tací, kteří tyto hodnoty neuznávají. Že se přizpůsobí, případně se jejich potomci asimilují, to evidentně nefunguje.

10 0
možnosti

Nebudou-li mít české páry 3 a více dětí, pak vymíráme.

3 1
možnosti

J61a53k41u15b 45Š70o28l10c

25. 4. 2019 13:00

Tím, že budu pořádat festival v českém háčkování a ignorovat hrozbu multikulti, tak to moc nevytrhnu.

4 0
možnosti

Jenže to takovým krasořečníkům a mlátičům prázdné slámy, jako je autor tohoto blogu, nevysvětlíte.

Evropa má s migranty stále větší a větší trable, ale oni neustále tvrdí, že je všechno v pořádku a že nikomu nic nehrozí.

9 5
možnosti

Víte, ti lidé, kteří nastoupili k obraně vlasti v září 1938, když byla vyhlášena mobilizace, také třeba neznali ty věci, co vy tady píšete.

A přesto za tu zemi byli ochotni bojovat a nasadit i své životy.

Takže ono to není jen o tom, jak je ten či onen člověk znalec.

15 0
možnosti

Samozřejmě, že mnozí tolik neznali. To je jasný, záleželo na vzdělání, ale jistě se projevovali vztahem k vlasti jiným způsobem. Svými aktivitami, poctivou prací apod. Zde byla míněna narážka na ty jenž o sobě prohlašují jací jsou vlastenci, takže by o ní mohli aspoň něco vědět.... Jenže když čtu jejich písemné výlevy kde nedokáží napsat jedinou větu bez chyby si dovoluji o tom pochybovat..

7 3
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsem člověk zajímající se o vše, co nás obklopuje.

Seznam rubrik