Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Cítím to stejné. Karma.

3 7
možnosti
JN

J41a97n 73N80o26v94á88k

23. 3. 2020 0:51

Nejsou zalezlí, už se ozývají, že budou udržovat pořádek v ulicích:

https://i.nyx.cz/files/00/00/21/19/2119419_4752f45e8107d0389b85.jpg?name=FB_IMG_1584903964177.jpg

1 0
možnosti
LH

Já jen že Hamáček připomínal, že nebýt prezidenta Zemana, tak by leccos z Číny nebylo, a pomohl také Mynář a Tvrdík, vracející se z výletu na Východ. A Rozoumek s Hřibem byli zatím asi u a neztiskovek a starosty řeporyjského pro rozumy. Tož tak , milí sluncem osvícení

15 14
možnosti
LM

Propagandistické kecy - dodávky zdravotnického materiálu z Číny jsou zcela na komerční bázi za normální ceny. Čína samozřejmě má ohromnou výrobní kapacitu na v podstatě cokoliv a to je vše. O žádné přátelské gesto, za které bychom měli být vděční Zemanovi a jeho partě, se nejedná. A navíc za to, že celý začátek epidemie ve Wuhanu z politických důvodů Číňani prošvihli a nechali tak virus uniknout v době, kdy ho ještě šlo zastavit, by měli tento materiál dodávat celému světu zatraceně levně!

14 4
možnosti
JZ

Já nevím, že by bojovali i proti koronaviru? A to tím nejlepším způsobem - tedy nošením roušek a minimálním vycházením? To se ale do zadání moc nehodí, že?

7 2
možnosti
MH

Naprosto nechapu smysl, proc zrovna ted se pan musel oprit do nacionalistu.

Prave ted, kdy je treba, abychom prehlidli, ze ten je takovy a jiny makovy a tahli za jeden provaz, tak pan se tu vyziva v sarkasmu na vsechny jemu neoblibene strany (pozor nejsem nacionalista a SPD je mi zhluboka ukradena).

Skoda, ze neexistuje i ANTIkarma. Rad bych pridal Rv

33 6
možnosti
JV

U tohoto pána to tedy chápu.

3 0
možnosti
SV

Hmm, A kde jsou všichni ti Rozumkové, co tvrdili, že mnohem horší je xenofobní čecháček, než korona virus.

25 1
možnosti
MV

Já jsem třeba tady [>-] , ale dnes nezáleží na tom jestli máte nad postelí [>-] nebo EU , jsme v tom spolu a malichernosti necháme na někdy pak....

4 0
možnosti
MM

Zádrhel je v tom, že tohle už je na "vlastence" moc složité téma. Uprchlíka si dovedou představit a dovedou i mluvit o tom, jak by se s ním vypořádali. Střelbou, nožem, baseballovou pálkou, vidlemi. Ale virus je nad jejich chápání...

6 26
možnosti
MV

Střelbou, nožem, baseballovou pálkou, vidlemi.???????? Opravdu?

A nestačilo by postupovat tak jako vždy cca do r. 2015? Tak jak se dostali všichni mojí známí a příbuzní na Západ: INDIVIDUÁLNÍ migrace, platný pas, případně doklad o vzdělání, ochota pracovat a respekt k zákonům a zvyklostem dané země?

Zkrátka tak, jak chtějí konzervativní strany.

24 2
možnosti

Autor evidentně žije ve své bublině, do které hlas vlastenců nedoléhá nebo je silně filtrován.

Současná situace dokazuje, že EU jen moloch, který umí jen regulovat, nařizovat a buzerovat. Ale když jde do tuhého, tak prakticky nedělá nic - jen soudruzi papaláši prskají, že se zavírají hranice a že Řekové nechtějí pustit "chudáčky uprchlíčky" z Turecka na své území a mají dokonce tu drzost se bránit.

Ono se taky stačí sledovat, jak rychle přibývají nakažení a mrtví na západní a východní straně dřívější železné opony - kdy na "vyspělém západě" přibývají denně tisíce nakažených a stovky mrtvých, kdežto na "primitivním východě" přibývají nakažení max. po stovkách a mrtví po jednotkách.

21 5
možnosti
Foto

I95v33a91n 95K49o81p38t44a

23. 3. 2020 8:24

Jak si nás krásné rozdělujeme. Primitivní východ. Nejlepší na tom je ze tohle “primitivní!” je primárně v hlavách lidi na východě. No jaký si to uděláme takové to máme.

Mimochodem třeba v Německu se to rozjelo o týdny dříve a v míře na 100.000 obyvatel máme ve stejném dnů od první indikace násobné množství.

0 3
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsem člověk zajímající se o vše, co nás obklopuje.

Seznam rubrik