Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vlastenci, to jsou ti lidé, kteří teď do roztrhání těla slouží svým bližním v nouzi. A všichni ti, kdo se zapojili do tisícera podob solidární pomoci.

Karma za Váš článek. R^R^R^

13 7
možnosti
MJ

Ano. A velmi mnoho takových je mezi těmi, které se autor blogu snaží hloupě dehonestovat.

4 1
možnosti
KC

Vážený pane Marjanko, ti vlastenci sedí doma a teď právě píší zlostné příspěvky pod Váš blog.

Já Vám za ten blog děkuji a přeji Vám vše dobré.

18 24
možnosti
RP

Nepsal bych o neexistujících imigrantech. Zrovna na začátku března jsem tady na Severní Moravě viděl tři.

3 0
možnosti
PV

Odpověď je jednoduchá.

Protože přestali útočit liberální fašisté. Evropská Unie se naprosto sesypala a zalezla do hluboké ilegality, a spolu s ní (až na výjimky) všechny pokřivené neziskovky, pokřivení herci a herečky, vyřvávající své zrůdné představy o "světlých zítřcích", o tom, jak by bylo skvělé, aby vládu nad světem převzala ideologie liberálního progresivismu a neomarximu, jak by bylo skvělé změnit celou strukturu této společnosti s pomocí nových "spoluobčanů" z Afriky a přilehlé části Asie, jak by bylo skvělé zavést cenzuru a systém udavačství a jak by bylo skvělé, aby vychcípala generace nad 50 let, protože "blbě" volí (tyto oplzlosti vyřvávala v listopadu loňského roku jedna z tváří Miliónů chvilek, fanatická liberální progresivistka a herečka E. Holubová; smutné je, že koronavir její "přání" plní, takže je asi spokojená)....

Dnes máme jiné starosti, musíme se bránit zcela jinému nepříteli, na kterého nebyla připravena žádná ze soupeřících stran. Snad to dá dostatek času i moudrosti znovu nastavit žebříček našich priorit, uvědomit si, co je v životě důležité a co nikoli... a aspoň trochu zacelit hlubokou propast mezi oběma stranami [>-]R^V

54 11
možnosti
JK

J29i17r43k48a 16K56o49r27n

22. 3. 2020 17:30

TWL ...chlape máte dostRv

12 18
možnosti
PB

P55e39t40r 46B97u31r64i17a31n

22. 3. 2020 17:08

Dal jsem karmu, i když s těmi domobranami a uprchlíky jste spíš nalil mlíko do piva. A jen tak mimochodem, fakt nemůžete vědět, co zrovna tzv. vlastenci v době nouze dělají. Třeba šijí místo vlajek roušky. Anebo roušky v barvách české vlajky. Zdroje na to mají.

1 1
možnosti
MV

Taky nechápu kde vzal autor blogu čas a možnosti prozkoumat X milionu občanu ČR a zjistit kdo je vlastenecky zaměřený a kdo je neomarxista.

9 1
možnosti
MV

Tak jsem chvíli googlil a našel třeba tohle (viz níže) tedy hodně debilní článek, roušky šijí jak Okamurovy extrémisté, tak Vietnamci ze Sapy, tedy spíš bych vyzdvihl, že problém stmelil všechny bez rozdílu politického názoru, než psal takovéto debilní články.

https://www.spd.cz/novinky/8003-tomio-okamura-pochvala-pro-nase-cleny-co-i-po-nocich-siji-latkove-rousky-pro-potrebne-i-s-veselymi-motivy-dekuji-samozrejme-take-vsem-dalsim-obcanum-kteri-pomahaji-soucasnou-situaci-spolecne-prekonat-a-zvladnout

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-vietnamska-komunita-sapa-vestec-u-prahy.A200319_140140_domaci_knn

13 1
možnosti
Foto

KarmaR^

Prezident si svým projevem k národu napsal epitaf, který bude vytesán do kamene. Ten už nevymaže žádný omletý bonmot.

10 14
možnosti
PB
JK

Ti vlastenci? A nenapadlo vás, že spousta těch vlastenců jsou právě ti, kterým není lhostejný osud jejich souseda, babičky z vedlejší ulice, kterým není lhostejno, že staří lidé od nich z města potřebují roušku, nebo si nemají jak dojít nakoupit.. I to je ukázka vlastenectví.. Pomoci lidem v okolí..

24 0
možnosti
BM

Vždyť právě o tom píši!!! Cituji:"

A na druhé st raně jsou zde stovky a tisíce bezejmenných, kteří šijí roušky, bezplatně je distribují, z vlastní iniciativy shánějí ochrané pomůcky, obstarávají nákupy či léky svým starším spoluobčanům, na sociálních sítích nabízejí těm osamělým alespoň telefonickou komunikaci. Mnohé podniky alespoň vaří a obstarávajíí rozvoz jídel za sníženou cenu. (Jako příklad mohu uvést, že v mém rodném městě Mělníku se dohodly dva podniky-místní minipivovar a jedna z restaurací-že rozváží svě produkty na objednávku po celém městě). A možno jmenovat další příklady.

Nevím, jak čtenář, ale já v tomto spatřuji to pravé vlastenectví. Vzájemná pomoc, solidarita a co je velmi důležité - zodpovědnost!

A ještě jeden návod k projevení skutečného vlastenectví:

Až to všechno skončí, hojně navštěvujte všechny provozovny, podniky a obchody. A dejte tak možnost českým živnostníkům aby se mohli ze svých problémů co nejdříve vyhrabat."

7 0
možnosti
  • Počet článků 199
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsem člověk zajímající se o vše, co nás obklopuje.

Seznam rubrik